Het zakelijke portaal van Verhuisvriend.nl
  Colofonvermelding
Verhuis-statistieken

Is uw colofon al geliberaliseerd?

Kunnen uw abonnees in uw colofon eenvoudig terugvinden hoe zij een verhuizing aan u door kunnen geven? Geef de consument een extra mogelijkheid om dit via Verhuisvriend.nl te regelen en houdt de eigen adresbestanden up to date. Zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn zorgt Verhuisvriend.nl ervoor dat u adreswijzigingen sneller en completer ontvangt.

Een extra kanaal voor adreswijzigingen

Verhuisvriend.nl is de ideale aanvulling op uw eigen klantenservice. Klanten kunnen u uiteraard altijd rechtstreeks informeren. U kunt zich echter voorstellen dat een consument tijdens een verhuizing in een kort tijdsbestek zeer veel zaken moet regelen. Het invullen van een website en het doorgeven van separate wijzigingen per telefoon, post of mail is voor de consument een stuk lastiger dan het plaatsen van een enkel vinkje bij een tijdschrift of krant. Dat is direct ook de wijze waarop Verhuisvriend.nl werkt.

(voorbeeld)
COLOFON

...vitae hendrerit nisi. Curabitur sit amet mauris ligula, eu ultrices est.

Adreswijziging doorgeven?
U kunt uw adreswijziging doorgeven bij de klantenservice op onze website of geef uw verhuizing door via www.verhuisvriend.nl.
Nederlands Uitgeversverbond Instituut voor Media Auditing
Verhuisvriend.nl

Onafhankelijk en privacy gegarandeerd

Verhuisvriend.nl is een onafhankelijke verhuisservice. U hoeft dus niets te wijzigen wanneer u van postbedrijf wisselt. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Hoe werkt het?

Alle adreswijzigingen die u via Verhuisvriend.nl ontvangt zijn gratis. Mogelijk kunt u hiermee zelfs besparen op de eigen klantenservice. U kunt zelf aangeven hoeveel dagen voor de verhuisdatum u de berichten wilt ontvangen. Verhuisberichten kunnen door uw klantenservice met een simpele muisklik worden bevestigd. U hoeft dus zelf geen kosten meer te maken voor het sturen van een bevestiging naar uw abonnee. Uw bevestiging is namelijk direct zichtbaar in het verhuisoverzicht van de klant. Weten hoe u dit kunt regelen? Klik hier.

Met Verhuisvriend.nl is het mogelijk afspraken te maken over de wijze waarop u deze wijzigingen wilt ontvangen. Ga hiervoor naar maatwerk.

De voordelen nog eens op een rijtje

  • Een extra kanaal voor uw adreswijzigingen
  • Extra service voor uw klanten
  • Mogelijke besparingen op de eigen klantenservice
  • Onafhankelijk en privacy gegarandeerd

Aanbevolen door NUV

Het Nederlands Uitgeversverbond adviseert haar leden om Verhuisvriend.nl op te nemen in het colofon. U kunt besparen op klantenservice en het helpt om bezorgfouten rondom verhuizingen te reduceren.

Nederlands Uitgeversverbond

Inschrijven

Zorg dat u gemakkelijk geïnformeerd wordt. Vul de gegevens van uw organisatie in en u ontvangt adresmutaties zonder dat het u wat kost. Naar inschrijving.

Maatwerk

Ontvang adreswijzigingen zoals u dat wilt. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Naar maatwerk.

Echte verhuisservice

Bij een verhuisservice verwachten consumenten alle denkbare partijen te kunnen informeren. Dat kan alleen met de service van Verhuisvriend.nl. Het unieke verhuisboekje geeft toegang tot meer dan 200.000 bedrijven en instanties. Ontbrekende partijen kan men eenvoudig zelf toevoegen.

Hoe verhuisvriendelijk is uw bedrijf?

De consument wil tijdens de drukke verhuisperiode snel en simpel adreswijzigingen doorgeven. Was is makkelijker dan aanklikken en het wordt geregeld. Kijk daarom snel op www.verhuisvriendelijk.nl hoe verhuisvriendelijk uw bedrijf is.