Het zakelijke portaal van Verhuisvriend.nl
  Inschrijven
Verhuis-statistieken

Inschrijven om adresgegevens te ontvangen

Heeft u een klantenbestand en wilt u kosteloos adreswijzigingen ontvangen? Vul uw gegevens in zodat uw klanten u gemakkelijk kunnen vinden en informeren. Aan deze vermelding en het ontvangen van adreswijzigingen zijn geen kosten verbonden.

 

Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres

Postadres

Antwoordnummer

 

Opmerking


= Verplicht om gratis adreswijzigingen te ontvangen


 

Hoe verhuisvriendelijk is uw bedrijf?

Kunnen uw klanten u gemakkelijk informeren of moeten ze het zoveelste webportaal invullen. Bij een verhuizing moet een consument tussen de 60 en 150 adreswijzigingen doorgeven. Als dat snel en overzichtelijk kan is dat een grote opluchting voor velen. Draagt u bij aan het verhuisgemak van uw klant. Kijk op www.verhuisvriendelijk.nl en oordeel zelf.

Uw klant kan kiezen

Met een kleine ingreep biedt u uw klanten de mogelijkheid om op meerdere manieren adreswijzigingen aan u door te geven. Plaats Verhuisvriend.nl bij klantenservice of het klantenportaal op uw eigen webpagina.

(voorbeeld)
Adreswijziging doorgeven?
Ga naar je persoonlijke gegevens op onze website of geef je verhuizing door via Verhuisvriend.nl.

Uitstekende verkoopkansen

Een verhuisbericht is voor u een prima gelegenheid om even aandacht te besteden aan de klant. Breng de klant in beeld en kijk of er nog producten of diensten zijn die u kunt aanbieden naar aanleiding van de verhuizing.

Aanzienlijke kostenbesparing

Bevestigingen, aanvullende gegevens of navraag hoeft u niet meer zelf te doen. Met de doordachte terugkoppeling in onze verhuisberichten kunt u snel en efficiƫnt bevestigen, meer gegevens vragen of aangeven dat de klant bij u onbekend is. U bespaart op deze manier veel tijd en geld.