Het zakelijke portaal van Verhuisvriend.nl
  Terugkoppeling
Verhuis-statistieken

Terugkoppeling belangrijke schakel

In de verhuisberichten die wij u sturen kunt u eenvoudig aangeven dat de mutatie door u verwerkt is. Deze terugkoppeling of bevestiging gebruiken wij om de status van die adreswijziging op 'succesvol afgehandeld' te zetten. Uw klant ziet uw bevestiging bij het volgende bezoek aan zijn persoonlijke verhuisboekje en hoeft verder niets meer te doen. Echt verhuisgemak!
Adresmutaties zoals u het wilt

Onze adresmutaties bevatten alle relevante informatie om een adreswijziging te verwerken. Wilt u specifieke gegevens zoals klantnummer of contractnummer dan kan dat. Geef aan welke gegevens u wilt zodat wij een maatwerk adresmutatie voor u kunnen maken.

Aanzienlijke kostenbesparing

Bevestigingen, aanvullende gegevens of navraag hoeft u niet meer zelf te doen. Met de doordachte terugkoppeling in onze verhuisberichten kunt u snel en efficiƫnt bevestigen, meer gegevens vragen of aangeven dat de klant bij u onbekend is. U bespaart op deze manier veel tijd en geld.

Uitstekende verkoopkansen

Een verhuisbericht is voor u een prima gelegenheid om even aandacht te besteden aan de klant. Breng de klant in beeld en kijk of er nog producten of diensten zijn die u kunt aanbieden naar aanleiding van de verhuizing.

Terugkoppeling op maat

Heeft uw klantenservice geen internettoegang of krijgt u adreswijzigingen waarvan de links niet werken?
Vraag onze leveranciersdesk naar de mogelijkheden om te bevestigen. Lees meer...

Nu inschrijven

Geeft uw bedrijfsgegevens door en u staat kosteloos vermeld tussen de bedrijven of instellingen in uw categorie. Inschrijven